Loading...
Dom| Politika povrata

Politika povrata

Kakva je vaša politika povrata?

Prihvaćamo povrat neoprane, nenošene robe u originalnom pakiranju s pričvršćenim oznakama u roku od 30 dana od kupnje. Rok za povrat novca na izvorni način plaćanja je 30 dana od datuma kupnje. Povrati zatraženi za narudžbe nakon ovog razdoblja neće biti prihvaćeni. Artikli završne rasprodaje i darovne kartice ne mogu povratiti novac.

 

Kupaći kostimi moraju biti nenošeni i moraju imati higijensku traku na mjestu. Donje rublje, starinski, kozmetički proizvodi, nakit, čarape, dodaci za kosu i artikli na rasprodaji kupljeni na smanjenju s obavijesti u košarici "konačna rasprodaja" su konačna rasprodaja i ne mogu se vratiti.

 

Trošak naljepnice za povratnu otpremu odbija se od povrata sredstava na izvorni način plaćanja. Izvorni troškovi dostave su nepovratni.

 

Za međunarodne povrate, naknada za otpremu bit će odbijena od vašeg povrata kada se vaš povrat obradi. Sve plaćene carine i porezi su nepovratni, osim za narudžbe.

 

Nakon što je vaša povratna pošiljka otpremljena, primit ćete potvrdnu e-poruku kada vaš paket bude obrađen u našem skladištu.

 

U većini slučajeva, ako želite zamijeniti svoj artikl za drugu veličinu, odaberite Zamjena prilikom odabira povrata. Zatim ćete biti upitani da odaberete jednu od dostupnih veličina vašeg artikla na zalihama. Artikli konačne prodaje ne mogu se mijenjati.

 

Kako biste pokrenuli povrat, prije nego što unesete podatke o narudžbi, pristupite stranici narudžbe i slijedite upute.

 

Koliko ću dugo nakon što vratim svoj artikl dobiti povrat novca?

Nakon što je vaša povratna pošiljka otpremljena, primit ćete potvrdnu e-poruku kada vaš paket bude obrađen u našem skladištu. Većina povrata obrađuje se unutar 10 kalendarskih dana od dolaska u naše skladište. Imajte na umu da može proći dodatnih 5-10 radnih dana da vaša banka objavi povrat na vaš račun. Vaš povrat novca može se vratiti samo na izvorni oblik plaćanja.